Galo - Enzima aroma Enartiszym 25g
    GaloFerm

    Enzima aroma Enartiszym 25g

    Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Activitatile sale secundare degradeaza celulele din pielita boabei de strugure provocand o solubilizare intensa nu numai a precursorilor aromatici continuti in vacuole, ci si a celor legati de structurile solide. Vinurile tratate cu EnartisZym Arom MP au deci un profil olfactiv caracterizat prin arome primare intense, complexitate mare si persistenta. EnartisZym Arom MP contribuie la stabilizarea proteinelor si reduce doza de bentonita. Indicat si in vinificarea vinurilor rose si rosii fructate.

    CARACTERISTICI GENERALE

    EnartisZym Arom MP este o enzima pectolitica microgranulata care se utilizeaza in macerarea pielii  strugurilor albi si rosii pentru a  creste extractia  precursorilor aromatici continuti  in piele  si, in consecinta, pentru a obtine vinuri cu o aroma mai intens fructata.  

    Prezenta a numeroase activitati secundare in  plus fata de activitatile  pectolitice clasice face  ca EnartisZym Arom MP sa fie eficient in:

    - reduce vascozitatea mustului;

    - creste  randamentul  de presare  ;

    - creste extractia substantelor aromatice si polizaharide;

    - imbunatati  stabilitatea proteinelor.

    EnartisZym Arom MP  nu este  derivat din OMG-uri (organisme modificate genetic)  si  nu contine activitati secundare negative, cum ar fi oxidaza si cinamil-esteraza.

    APLICATII

    In productia de vinuri albe, rose si rosii fructate, utilizati EnartisZym Arom MP in presa sau in timpul macerarii pentru:

    - cresterea expresiei caracterului fructat al aromelor primare continute in struguri;

    - creste  randamentul de presare reducerea tratamentului  cu bentonita si, astfel, pastrarea calitatii aromatice  si a structurii  vinului.

    DOZE: 2-4 g/100 kg. struguri

    Cele mai mari doze  se aplica în conditii de pH și temperaturi scazute, cu  timpi scurti de  macerare  si in cazul strugurilor insuficient copti.

    UTILIZARE: Se dizolva produsul în 10 parti de apa sau must si se adauga  uniform  direct la struguri sau la must.

    CONDITII DE AMBALARE SI  DEPOZITARE: Plic de 25 g. Depozitati  departe de lumina,  intr-un loc  racoros (de preferinta la 5-15 ° C) si  uscat. Ambalaj deschis: inchideti bine si depozitati in frigider.

    Detalii produs

    GAL1001902

    Fisa tehnica

    Tip
    aroma
    Cantitate
    25 g.
    Dozare
    2 - 4 g/100 kg fruct

    Comparare Rapida

    Produs
    Galo - Enzima aroma Enartiszym 25g Enzima aroma Enartiszym 25g Galo - Enzima limpezire Enovin Clar 25g Enzima limpezire Enovin Clar 25g Galo - Enzima culoare Enovin Color 25g Enzima culoare Enovin Color 25g Lallzyme HC 10g Enzima limpezire Lallzyme HC 10g
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.

    Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g.

    Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg.

    Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.

    Greutate
    25 g. 25 g. 10 g.
    Tip
    aroma limpezire culoare limpezire
    Cantitate
    25 g.
    Dozare
    2 - 4 g/100 kg fruct