- stoc epuizat

Enozym Vintage este o enzima pentru mceratie, extragerea si stabilitatea culorii vinurilor rosii destinate invechiri. Preparat enzimatic conceput pentru extragerea şi stabilitatea compuşilor polifenolici pe parcursul procesului de macerare fermentare a strugurelui roşu.
Enozym Vintage este o enzima pentru maceratie, extragerea si stabilitatea culorii vinurilor rosii destinate invechiri. Preparat enzimatic conceput pentru extragerea şi stabilitatea compuşilor polifenolici pe parcursul procesului de macerare fermentare a strugurelui roşu.
Scopul aplicării sale este, în afară de a obţine culoare, si de a obtine stabilitatea acesteia prin intermediul extragerii compensate de taninuri, antociani şi polizaharide.
Acţiunea sa specifică este potrivită pentru macerările de durată medie şi lunga, pentru struguri destinati vinului maturat în butoaie din lemn.
Aplicaţii:
Dozaj: 1-3 g/100 kg mustuiala,
Ambalaj: flacon 100 g,
Aspect: pulbere de culoare crem (alb-galbuie).
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Enozym Vintage este o enzima pentru mceratie, extragerea si stabilitatea culorii vinurilor rosii destinate invechiri. Preparat enzimatic conceput pentru extragerea şi stabilitatea compuşilor polifenolici pe parcursul procesului de macerare fermentare a strugurelui roşu. |
Enzima pectolitica lichida pentru limpezire si maceratie rapida la temperatura joasa ce ofera arome curate si stabile. Vinuri albe si roze. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg. |
Enzima pectolitica lichida pentru limpezirea si maximizarea extractiei de arome varietale in timpul maceratiei pelicularela struguri albi. Vinuri albe. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg. |
Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice. |
Greutate |
100 g. | 100 g. | 100 g. | 100 g. |
Tip |
culoare | limpezire |
limpezire aroma |
aroma |