
Enzima Arome Lallzyme Beta 10g
Enzima cu activitate de beta glucozidaza pentru eliberarea compusilor aromatici si intensificarea aromelor specifice de soi. Tratament in faza finala a fermentatiei alcoolice.
- stoc epuizat
Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.
Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.
Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G reprezintă un preparat enzimatic β-glucozidazic superconcentrat extras din tulpina selectionată a mucegaiului Aspergillus niger. Produsul ZYMOVARIETAL AROMA a fost special dezvoltat pentru eliberarea aromelor la sfârșitul procesului de fermentare.
Se prezinta sub forma de pudra microgranulata.
Aplicatii oenologice și doze recomandate:
Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G se recomandă pentru eliberarea aromelor varietale din vinurile albe cu ajutorul hidrolizei enzimatice a precursorilor aromatici, extrași înaintea si dupa declansarea procesului fermentativ. Produsul se admistrează direct în must după diluarea în apa curata in vederea obtinerii unei suspensii omogene cu o concentratie de cca. 5 %.
Se omogenizează apoi întregul conţinut al recipientului în care s-a efectuat tratamentul. Durata de contact recomandată este de 2 -3 săptămâni la o temperatură care să nu depășească 15°С.
După ce s-a atins nivelul aromatic dorit (ce trebuie stabilit prin degustări periodice), activitatea enzimatică se va dezactiva prin utilizarea unei doze de 5 - 10 g/hl de bentonită.
Dozare: 2-3 g/100 kg mustuiala sau 100 litri must.
Fermentare fructe pentru distilare: 3-5 g/100 kg.
Ambalaj: flacon 25 g.
Ambalaj resigilat - in frigider pe perioada unei campanii.
Se pastreaza in ambalaj original in locuri uscate si racoroase.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice. |
Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare. |
Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g. |
Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg. |
Greutate |
25 g. | 25 g. | 25 g. | |
Tip |
aroma | aroma | limpezire | culoare |
Cantitate |
25 g. | |||
Dozare |
2 - 4 g/100 kg fruct | |||