- stoc epuizat

Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g.
Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Plicute de 25g.
CARACTERISTICI:
ENOVIN CLAR hidrolizeaza intr-un mod selectiv legaturile intre substantele pectice, prezente intre pulpa medie şi peretele celulelor pielitei , reducand viscozitatea mustului si facilitand limpezirea si curatirea musturilor albe si rose.
APLICATII:
· Aditionarea de ENOVIN CLAR accelerează limpezire mustului datorita reducerii rapide a turbiditatii sale.
· Are efect la temperaturi joase şi obtine o buna presare a fractiunii solide.
· Musturile limpezite facilitează manifestarea potentialului aromatic tipic soiului.
· Faciliteaza limpezirea si filtrarea vinurilor de presa.
DOZAJ: Musturi albe si rose: 2 g/100L. Temperatura lucru max. 15 ºC. Timp 3-4 ore.
MOD DE INTREBUINATE:
- A se dilua doza de Enovin Clar in apa, proportie 1:10,
- Se adauga solutia mustului spre tratare, asigurand o buna omogenizare.
Daca omogenizarea este realizata corect, depectinazarea se produce in 3-4 ore.
PRECAUTII: Nu se administraza in acelasi moment cu SO2.
Ambalaj: pliculet 25g.
Aspect: granulat de culoare crem.
Conservare: Se pastraza in ambalajul original in mediu racoros, uscat si bine ventilat. Ambalajul deschis se pastreaza la frigider.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g. |
Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare. |
Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg. |
Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g. |
Greutate |
25 g. | 25 g. | 10 g. | |
Tip |
limpezire | aroma | culoare | limpezire |
Cantitate |
25 g. | |||
Dozare |
2 - 4 g/100 kg fruct | |||