• stoc epuizat
Lallzyme HC 10g
Vinartis

Enzima limpezire Lallzyme HC 10g

Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.

LALLZYME HC este o enzima pectolitica sub forma granulata de inalta puritate cu actiune rapida, fara eliberare de metanol. Enzima Lallzyme HC este extrasa din tulpina selectionata a mucegaiului Aspergillus Niger.

Are actiune rapida (30 - 60 minute) si completa in clarificarea musturilor din struguri si in cresterea randamentului la presare daca este administrata in mustuiala pe timpul maceratiei. Activitatea enzimei ajuta producerea aromelor varietale in vinuri si decocturi de fructe.

Are capacitatea de a degrada celuloza si hemiceluloza din fructe in cateva ore de la administrare cu eliberare de arome specifice tipului de fruct, ca urmare se obtine un distilat cu arome mai intense.

DOZARE:

  • - Struguri albi: 1 - 3 g/100 kg
  • - Struguri rosii: 2 - 3 g/100 kg
  • - Decocturi din fructe: 3 g/100 kg

In functie de tipul si starea de sanatate a strugurilor sau fructelor se stabileste doza.

MOD DE UTILIZARE:

Doza de utilizat se omogenizeaza in apa la temperatura de 20°C in proportie de 1:100 (1 g enzima in 100 ml apa). Se adauga in mustuiala/must sau decoct si se omogenizeaza foarte bine.

Enzima este foarte eficienta la temperaturi mai scazute, in jur de 8°C.

ATENTIE: In cazul tratamentului cu bentonita la must, este recomandat doar dupa perioada de actiune a enzimei. In cazul recoltelor afectate de boli este recomandat ca tratamentul sa se faca in must.

Ambalaj: plic 10 grame. Se recomanda pastrarea produsului in locuri reci si uscate. Ambalajele desfacute se pot resigila si produsul ramas folosit ulterior.

Detalii produs

GAL0000763

Fisa tehnica

Greutate
10 g.
Tip
limpezire

Comparare Rapida

Produs
Lallzyme HC 10g Enzima limpezire Lallzyme HC 10g Galo - Enzima aroma Enartiszym 25g Enzima aroma Enartiszym 25g Galo - Enzima limpezire Enovin Clar 25g Enzima limpezire Enovin Clar 25g Galo - Enzima culoare Enovin Color 25g Enzima culoare Enovin Color 25g
Disponibilitate
Pret
Descriere

Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.

Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.

Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g.

Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg.

Greutate
10 g. 25 g. 25 g.
Tip
limpezire aroma limpezire culoare
Cantitate
25 g.
Dozare
2 - 4 g/100 kg fruct