- stoc epuizat

Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.
Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.
LALLZYME HC este o enzima pectolitica sub forma granulata de inalta puritate cu actiune rapida, fara eliberare de metanol. Enzima Lallzyme HC este extrasa din tulpina selectionata a mucegaiului Aspergillus Niger.
Are actiune rapida (30 - 60 minute) si completa in clarificarea musturilor din struguri si in cresterea randamentului la presare daca este administrata in mustuiala pe timpul maceratiei. Activitatea enzimei ajuta producerea aromelor varietale in vinuri si decocturi de fructe.
Are capacitatea de a degrada celuloza si hemiceluloza din fructe in cateva ore de la administrare cu eliberare de arome specifice tipului de fruct, ca urmare se obtine un distilat cu arome mai intense.
DOZARE:
In functie de tipul si starea de sanatate a strugurilor sau fructelor se stabileste doza.
MOD DE UTILIZARE:
Doza de utilizat se omogenizeaza in apa la temperatura de 20°C in proportie de 1:100 (1 g enzima in 100 ml apa). Se adauga in mustuiala/must sau decoct si se omogenizeaza foarte bine.
Enzima este foarte eficienta la temperaturi mai scazute, in jur de 8°C.
ATENTIE: In cazul tratamentului cu bentonita la must, este recomandat doar dupa perioada de actiune a enzimei. In cazul recoltelor afectate de boli este recomandat ca tratamentul sa se faca in must.
Ambalaj: plic 10 grame. Se recomanda pastrarea produsului in locuri reci si uscate. Ambalajele desfacute se pot resigila si produsul ramas folosit ulterior.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g. |
Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare. |
Enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L. Pliculet de 25g. |
Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg. |
Greutate |
10 g. | 25 g. | 25 g. | |
Tip |
limpezire | aroma | limpezire | culoare |
Cantitate |
25 g. | |||
Dozare |
2 - 4 g/100 kg fruct | |||
Sticla Shtof 75 cl. imbuteliere distilate, sucuri, siropuri. Inchidere dop T sau pluta.
Enzima peptolitica pentru limpezire must si precursor de arome. Vinuri albe si roze. Flacon 100g.