• stoc epuizat
Zymorouge eg
SDL

Zymorouge eg

Enzima maceratie, extractie culoare la vinuri rosii.


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Enzima maceratie, extractie culoare la vinuri rosii.

ZYMOROUGE EG este un preparat enzimatic pectolitic superconcentrat, obtinut din tulpini selectionate ale mucegaiului Aspergillus niger. Produsul a fost dezvoltat special pentru îmbunătăţirea rezultatelor proceselor de maceraţie și limpezire a musturilor destinate obţinerii de vinuri albe și roșii.

Atunci când este utilizat în procesul de maceraţie, produsul ZYMOROUGE EG îmbunătăţește extracţia și crește randamentul în must ravac și respectiv vin ravac.

Produsul ZYMOROUGE EG este deasemnea recomandat pentru limpezirea musturilor destinate obţinerii vinurilor albe.

Este un preparat enzimatic de limpezire foarte activ în cursul procesului de maceraţie. Produsul se admistrează direct în must după diluarea în apă curată în vederea obtinerii unei suspensii omogene cu o concentratie de cca. 5 %. Se omogenizează apoi întregului conţinut al recipientului în care s-a efectuat tratamentul.

Dozare: 

Aplicaţii oenologice; Doze recomandate; Parametrii tehnologici

Maceraţia - fermentaţia mustuielii din soiurile roșii 2-3 g/hl 2 - 8 ore la 10 - 15°C

Maceraţia mustuielii din soiurile albe 2-3 g/hl 2 - 8 ore la 10 - 15°C

Limpezirea musturilor din soiuri albe 2-3 g/hl 8 - 12 ore la 20 °C 

Ambalaj: flacon 100 g.

Detalii produs

GAL1001159

Fisa tehnica

Greutate
100 g.
Tip
culoare

Comparare Rapida

Produs
Zymorouge eg Zymorouge eg Enozym Lux Enozym Lux Enozyme Extra Arome Enozyme Extra Arome Zymoclaire CG Zymoclaire CG
Disponibilitate
Pret
Descriere

Enzima maceratie, extractie culoare la vinuri rosii.

Enzima pectolitica lichida pentru limpezire si maceratie rapida la temperatura joasa ce ofera arome curate si stabile. Vinuri albe si roze. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.

Enzima pectolitica lichida pentru limpezirea si maximizarea extractiei de arome varietale in timpul maceratiei pelicularela struguri albi. Vinuri albe. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.

Enzima peptolitica pentru limpezire must si precursor de arome. Vinuri albe si roze. Flacon 100g.

Greutate
100 g. 100 g. 100 g. 100 g.
Tip
culoare limpezire limpezire
aroma
limpezire