Zymovarietal aroma
    SDL

    Zymovarietal aroma (100g)

    Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.

    Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G reprezintă un preparat enzimatic β-glucozidazic superconcentrat extras din tulpina selectionată a mucegaiului Aspergillus niger. Produsul ZYMOVARIETAL AROMA a fost special dezvoltat pentru eliberarea aromelor la sfârșitul procesului de fermentare.

    Se prezinta sub forma de pudra microgranulata.

    Aplicatii oenologice și doze recomandate:

    Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G se recomandă pentru eliberarea aromelor varietale din vinurile albe cu ajutorul hidrolizei enzimatice a precursorilor aromatici, extrași înaintea si dupa declansarea procesului fermentativ. Produsul se admistrează direct în must după diluarea în apa curata in vederea obtinerii unei suspensii omogene cu o concentratie de cca. 5 %.

    Se omogenizează apoi întregul conţinut al recipientului în care s-a efectuat tratamentul. Durata de contact recomandată este de 2 -3 săptămâni la o temperatură care să nu depășească 15°С.

    După ce s-a atins nivelul aromatic dorit (ce trebuie stabilit prin degustări periodice), activitatea enzimatică se va dezactiva prin utilizarea unei doze de 5 - 10 g/hl de bentonită.

    Dozare: 2-3 g/100 kg mustuiala sau 100 litri must.

    Fermentare fructe pentru distilare: 3-5 g/100 kg.

    Ambalaj: flacon 100 g.

    Ambalaj resigilat - in frigider pe perioada unei campanii.

    Se pastreaza in ambalaj original in locuri uscate si racoroase.

    Detalii produs

    GAL1001160

    Fisa tehnica

    Greutate
    100 g.
    Tip
    aroma

    Comparare Rapida

    Produs
    Zymovarietal aroma Zymovarietal aroma (100g) Enozym Lux Enozym Lux Enozyme Extra Arome Enozyme Extra Arome Galo - Enozym Vintage 100G Enozym Vintage 100G
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.

    Enzima pectolitica lichida pentru limpezire si maceratie rapida la temperatura joasa ce ofera arome curate si stabile. Vinuri albe si roze. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.

    Enzima pectolitica lichida pentru limpezirea si maximizarea extractiei de arome varietale in timpul maceratiei pelicularela struguri albi. Vinuri albe. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.

    Enozym Vintage este o enzima pentru mceratie, extragerea si stabilitatea culorii vinurilor rosii destinate invechiri. Preparat enzimatic conceput pentru extragerea  şi stabilitatea compuşilor polifenolici pe parcursul procesului de macerare fermentare a strugurelui roşu.

    Greutate
    100 g. 100 g. 100 g. 100 g.
    Tip
    aroma limpezire limpezire
    aroma
    culoare