
Redoxvin antioxidant si conservant vin
Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.
Gelatina pudra pentru limpezirea vinurilor si reducerea taninurilor.
Gelatina pudra pentru limpezirea vinurilor si reducerea taninurilor. Este destinata utilizarii in oenologie si nu provine din organisme modificate genetic.
ASPECT: se prezinta sub forma unei pulberi albe, fara gust sau miros.
ACTIUNE:
- Limpezirea musturilor obtinute prin presare sau macerare.
- Limpezirea vinurilor de presa.
- Detaninizarea vinurilor tinere cu astringenta accentuata.
DOZE:
5 - 15 g/100l - musturi
2 - 4 g/100l - vinuri albe
8-15 g/100l - vinuri rosii
Doza optima poate fi stabilita prin efectuarea de microprobe de testare sau analize de laborator.
MOD DE UTILIZARE: doza necesara se dizolva direct in apa la temperatura ambientala in proportie de 1:10 si se agita continuu pana la obtinerea unei solutii omogene. Solutia obtinuta nu se poate conserva, trebuie utilizata imediat.
Dupa incorporare se urmareste o buna omogenizare prin amestecare riguroasa sau pompare in circuit inchis.
AMBALARE: Plic 30g, 100g. Se depoziteaza in locuri ferite de caldura si umiditate.
Produs pentru uz enologic profesional.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Gelatina pudra pentru limpezirea vinurilor si reducerea taninurilor. |
Bentonita sodica granulata cu putere mare de limpezire, deproteinizanta si clarifianta. Dozare: 100 g/100 L. |
Maxibent G, bentonita sodica granulata. Sac 25 kg. |
Gelatina foite Goldenclar, agent limpezire fara alergeni alternativa la albumina din ou. Ambalaj 10 foite a 5 grame. Dozare: vin alb - 5 g/100L, vin rosu: 15 g/100L. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||