Galo - Redoxvin antioxidant si conservant vin
    GaloStab

    Redoxvin antioxidant si conservant vin

    Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.

    Cantitate
    • 40 g
    • 100 g
    Cantitate


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.

    Are efect antioxidant si duce la obtinerea stabilitati culorii si aromei. Mentine fierul in stadiu redus, astfel previne casarea ferica.

    Aplicatii: Este utilizat ca antioxidant in vinuri, evitand reactiile enzimatice complexe care provoaca polimerizarea compusilor fenolici in prezenta oxigenului. Poseda efect acidifiant si antiseptic, cu o mare putere impotriva microorganisme oxidative, permitand reducerea dozei de sulf. Poseda un usor efect in stabilizarea tartrica. Utilizat preventiv, pastreaza prospetimea si aroma de fruct in vinurile usoare, redandu-le stralucirea, culoarea si aroma. Tratamentul cu RedoxVin este indispensabil la elaborarea vinurilor slab alcoolice si cu o aciditate totala scazuta.

    Caracteristici: praf fin de culoare alba foarte higroscopic.

    Compozitie: Acid ascorbic, metabisulfit de potasiu, acid citric anhidru si acid metatartric.

    Asocierea ascorbic cu citric permite reducerea rapida a oxigenului dizolvat in vin si impiedica formarea complexelor cu fier, astfel evitandu-se o posibila re-tulburare.

    Prezenta Metabisulfatului de potasiu in RedoxVin mentine nivelul de SO2 liber constant.

    Dozare: In functie de rezultatul dorit:

    • 10 - 15 g/100L pentru efect antioxidant si anti casare ferica.

    • 20 - 30 g/100L pentru stabilizare biologica.

    In functie de tipul vinului:

    • 10 - 30 g/100L pentru Vinuri albe si roze.

    • 10 - 20 g/100L pentru Vinuri rosii.

    Doza se va determina prin microteste de laborator si va depinde de necesitatile concrete ale fiecarui caz in parte.

    Pentru uz gospodaresc se respecta cu strictete dozele recomandate mai sus.

    Mod de Utilizare: A se dizolva doza dorita in 10 parti vin, evitand pe cat posibil orice aerare. A se incorpora in volumului total asigurandu-i omogenizare cat mai buna.

    Ambalare: plic 40g, 100g. A se pastra in ambalaj original, la loc racoros şi uscat, lipsit de miros. A se evita lumina directa a soarelui.

    Detalii produs

    GAL1001870

    Comparare Rapida

    Produs
    Galo - Redoxvin antioxidant si conservant vin Redoxvin antioxidant si conservant vin Tannisol plic 10g Tannisol plic 10g Citrosol RH Citrosol RH Steryl antifloare Steryl antifloare
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.

    Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere.

    Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.

    Tablete antifloarea vinului, produs natural care previn formarea florii vinului. Tratament in damigene, butoaie, vase peste 5 mii litri.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare