
- stoc epuizat
Redoxtanin T este un antioxidant pentru struguri rosii, musturi rosii si sucuri de fructe.
Redoxtanin T este un antioxidant pentru struguri rosii, musturi rosii si sucuri de fructe.
Redoxtanina T protejează soiurile de struguri rosi împotriva oxidării. Când este aplicat direct pe struguri, asigura pastrarea profilului aromatic al acestora.
Redoxtanina T scade nivelul concentratiei de oxigen, pentru a preveni oxidarea mustului inainte de fermentare.
Aplicare:
In timpul recoltei: protejeaza fructul impotriva oxidari inainte de a trece prin zdrobitor.
Pe boasca: protejeaza strugurii impotriva contactului direct cu aerul.
La recolte cu calitate deficitara: previne si protejeaza impotriva oxigenului si lactazei.
La sucurile din fructe (mere): previne oxidarea fructului inainte ca sucul sa fie extras.
Compozitie: metabisulfit de potasiu, acid ascorbit si tannin hidrolizabil.
Calitati organoleptice: ofera vinului un miros proaspat si o aroma mai intens.
Dozare:
La recoltă 6-10 g/hl;
La recolte de calitate deficitară 10-12 g/hl.
Instructiuni de utilizare:
Presarati produsul peste struguri sau dizolvati in apa 10 ori masa produsului.
Adaugati imediat in mustuiala.
Produsul de prezinta sub forma de pudra, ambalat la 1 kg.
Pastrati pachetul desfacut in loc uscat si racoros.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
Se livreaza in ambalaj 5 kg.
|
Pret |
|||
Descriere |
Redoxtanin T este un antioxidant pentru struguri rosii, musturi rosii si sucuri de fructe. |
Acid Metatartric Metavimon, pentru stabilizare tartrica. Ambalaj 1 kg. |
Safechrome extract natural din pielita strugurilor rosii pentru stabilizarea si imbunatatirea materiei colorante. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | |||
Redoxtanina B este un antioxidant pentru struguri, musturi albe si roze si sucuri de fructe.