Citrosol RH
    Enartis

    Citrosol RH

    Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.

    Cantitate
    • 250 g
    • 1 kg
    Cantitate


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.

    COMPOZITIE:

    Metabisulfit de Potasiu (50%),

    Acid citric (23%),

    L - acid ascorbic (23%)

    Acid metatartric(4%).

    CARACTERISTICA GENERALA

    Aspect: pudra alb omogeinizata cu aroma slaba de dioxid de sulf.

    CITROSOL rH este un antioxidant puternic cu compusi care actioneaza sinergic impotriva alterarii vinului din cauza contactului cu aerul sau pierderea de culoare.

    Acidul ascorbic reduce rapid oxigenul dizolvat in vin; combinat cu acidul citric, previne formarea sarurilor complexe pe baza de fier care pot provoca albirea sau precipitarea nedorita in vin.

    Dioxidul de sulf continut in compozitie scade potentialul de oxido-reducere si are o actiune reductoare de lunga durata.

    Aceste proprietati permit CITROSOL rH sa pastreze culoarea, limpiditatea si buchetul vinurilor finite, chiar si in cazul pastrarii indelungate ale vinului.CITROSOL rH si sorbatul de potasiu este combinatia ideala pentru stabilizarea biologica a vinului.

    APLICATIE: Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de vin, in special celor premium in care caracteristica fizico chimica a vinului finit nu trebuie sa fie afectata.

    CITROSOL rH este indispensabil in tratarea vinurilor cu nivel de alcool si aciditate scazut.CITROSOL rH nu formeaza precipitat si poate fi adaugat in vin ca un stabilizator final dupa incheierea proceselor de vinificare si conditionare a vinului.

    DOZARE:

    De la 10 pina la 20 g/hL pentru uz general

    De la 20 pina la 40 g/hL pentru vinurile predispuse catre alterarea fizico-chimica

    10 g/hl de CITROSOL rH genereaza aprox. 28 mg/L de SO2.

    INSTRUCTIUNE DE UTILIZARE: Dizolvati cantitatea de CITROSOL rH in 10 parti de vin si adaugati direct in vinul spre tratare, amestecati continuu si evitati contactul cu aerul.

    AMBALAJ SI CONDITIONARE:

    Plic de 250 g, punga 1 kg.

    Ambalaj sigilat: pastrati produsul in spatii aerisite (temperatura sub 25 °C), spatii uscate si bine ventilate.

    Ambalaj deschis: sigilati cu precautiune ambalajul si pastrati cum e mentionat mai sus,ferit de umiditate; produsul deschis necesita o utilizare cat mai curand posibila.

    Detalii produs

    GAL1001095

    Descarcari

    fisa tehnica Citrosol

    Descarcari (49.94KB)

    Comparare Rapida

    Produs
    Citrosol RH Citrosol RH Galo - Redoxvin antioxidant si conservant vin Redoxvin antioxidant si conservant vin Tannisol plic 10g Tannisol plic 10g Steryl antifloare Steryl antifloare
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.

    Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.

    Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere.

    Tablete antifloarea vinului, produs natural care previn formarea florii vinului. Tratament in damigene, butoaie, vase peste 5 mii litri.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare