Acid ascorbic (250g)

    Acid ascorbic (250g)

    Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri.

    Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea compusilor aromatici (conservand aroma si gustul) si a compusilor polifenolici.

    Impiedica oxidarea ionilor de Fe(II) la Fe(III), evitand casarea ferica, desi, datorita limitei legale impuse tratamentul cu acest produs este limitat.

    Ambalaj: 250 gr.

    Detalii produs

    GAL0000365

    Comparare Rapida

    Produs
    Acid ascorbic (250g) Acid ascorbic (250g) Sulphur 18 (1kg) Sulphur 18 (1kg) ANTIOXIDANT OPTI-RED 30G Antioxidant Opti-red 30g Galo - Galotan Seed (20g) Galotan Seed (20g)
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri.

    Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.

    Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri.

    Galotan Seed - Tanin pentru stabilizare culoare la vinurile rosii dupa fermentare si inainte de imbuteliere.

    Origine: Seminte de strugure si tanin elagic.

    Aplicatii: Protejeaza culoarea la vinurile rosii in perioada de maturare, previne oxidarea si reduce astringenta vinurilor tinere.

    Poate fi folosit ca suport in perioada de maturare si pentru a creste corpolenta vinurilor rosii inainte de imbuteliere. Se mai poate folosi in must ca antioxidant si la limpeziri combinate cu gelatina.

    DOZARE: 10 - 20 gr./hl. functie de structura vinului, etapa de vinificare si rezultatul asteptat.

    Instructiuni utilizare: se dizolva in vin sau apa calda in proportie de 1:10 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in vinul de tratat.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare