
Gomasol Instant guma arabica
Guma arabica pentru stabilizare proteica, cuprica, ferica si de culoare. Efect in cresterea suavitatii gustative. Ambalaj 1kg.
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri.
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri.
Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea compusilor aromatici (conservand aroma si gustul) si a compusilor polifenolici.
Impiedica oxidarea ionilor de Fe(II) la Fe(III), evitand casarea ferica, desi, datorita limitei legale impuse tratamentul cu acest produs este limitat.
Ambalaj: 250 gr.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri. |
Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg. |
Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri. |
Galotan Seed - Tanin pentru stabilizare culoare la vinurile rosii dupa fermentare si inainte de imbuteliere. Origine: Seminte de strugure si tanin elagic. Aplicatii: Protejeaza culoarea la vinurile rosii in perioada de maturare, previne oxidarea si reduce astringenta vinurilor tinere. Poate fi folosit ca suport in perioada de maturare si pentru a creste corpolenta vinurilor rosii inainte de imbuteliere. Se mai poate folosi in must ca antioxidant si la limpeziri combinate cu gelatina. DOZARE: 10 - 20 gr./hl. functie de structura vinului, etapa de vinificare si rezultatul asteptat. Instructiuni utilizare: se dizolva in vin sau apa calda in proportie de 1:10 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in vinul de tratat. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||