• stoc epuizat
ANTIOXIDANT OPTI-RED 30G

Antioxidant Opti-red 30g

Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri.


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri.

Detalii produs

GAL0000766

Comparare Rapida

Produs
ANTIOXIDANT OPTI-RED 30G Antioxidant Opti-red 30g Tannisol plic 10g Tannisol plic 10g Galo - Galotan Seed (20g) Galotan Seed (20g) Galo - Gomasol Optima solutie guma arabica Gomasol Optima solutie guma arabica
Disponibilitate
Pret
Descriere

Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri.

Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere.

Galotan Seed - Tanin pentru stabilizare culoare la vinurile rosii dupa fermentare si inainte de imbuteliere.

Origine: Seminte de strugure si tanin elagic.

Aplicatii: Protejeaza culoarea la vinurile rosii in perioada de maturare, previne oxidarea si reduce astringenta vinurilor tinere.

Poate fi folosit ca suport in perioada de maturare si pentru a creste corpolenta vinurilor rosii inainte de imbuteliere. Se mai poate folosi in must ca antioxidant si la limpeziri combinate cu gelatina.

DOZARE: 10 - 20 gr./hl. functie de structura vinului, etapa de vinificare si rezultatul asteptat.

Instructiuni utilizare: se dizolva in vin sau apa calda in proportie de 1:10 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in vinul de tratat.

Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg.

Nu sunt caracteristici pentru comparare