
Sorbat de potasiu
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii.
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
APLICATII: Corectie de zaharuri naturale extrase din mustul de struguri.
Se poate adauga in sucuri, musturi, vinuri, otet balsamic, alimente, etc.
DESCRIEREA PRODUSULUI
Brix: 65
Continut SO2: 0 mg/l
Concentratie de zahar: 879,7 g/l
Concentratia in zahar: 664 g/kg
Densitate: 1,3248 kg/l
Pentru uz oenologic.
Provenienta: Keller Juices - Italia.
FORMULA CALCUL DOZARE: pentru 100 L.
Pentru a creste concentratia zaharuri in must sau vin cu 4g/l se calculeaza:
4 x 100 / 879,7 (concentratia mustului g/l) = 455 g must de adaugat pe 100 litri must sau vin.
Dupa dozare se recomanda o buna omogenizare si stabilizare.
Produs |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
Pret |
||
Descriere |
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg. |
Acid malic pentru corectie aciditate must si vin. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||