- stoc epuizat

Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici.
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici.
Acidul citric se prezinta sub forma de cristale de culoare deschisa, inodore.
Utilizare: Acidul citric este un adjuvant de larga folosinta in industria alimentara la procesarea fructelor, la conservarea sucurilor de fructe si a diverselor bauturi, la producerea dulciurilor.
In vinificatie are diverse utilizari:
- Formeaza legaturi complexe cu Fe+++ prevenind casarea ferica;
- Datorita actiunii antioxidante in combinatie cu sulful si acidul ascorbic previne modificarile de gust si culoare la vinuri;
- Datorita caracterului acid poate fi folosit la neutralizarea resturilor bazice in cazul spalarii vaselor si echipamentelor de inox.
Dozare: Conform legii viei si vinului, adaosul de acid citric pentru stabilizarea vinurilor nu trebuie sa depaseasca 1g/l.
Depozitare: A se pastra in locuri racoroase , ferite de mirosuri straine.
Ambalaj: Punga 1 kg, Sac 25 kg.
Pretul este dat per kilogram.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
Se livreaza in ambalaj 5 kg.
|
Pret |
25,00 lei
|
32,00 lei
|
27,00 lei
|
25,80 lei
|
Descriere |
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici. |
Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin. |
Carbonat de calciu, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire. |
Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||