
Sulphur 18 (1kg)
Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii.
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii.
Aspect: Pulbere sau granule de culoare alb-cremos.
Aplicatie: agent antimicrobial, usor solubil in vin. Folosit cu o cantitate redusa de SO2, sorbatul previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. Nu este eficace contra bacteriilor.
Atentie! in cazul unei protectii insuficiente cu SO2, sorbatul de potasiu poate fi degradat de bacteriile din vin si produce arome si mirosuri de muscata.
Dozaj: Doze recomandate 15 - 27 g/Hl.
27 g/hl sorbat de potasiu aduce 200 mg/L de acid sorbic (limita legala UE).
Instructiuni de utilizare: Se adauga in cantitatea de vin tratata, direct peste vin in timpul omogenizarii. Pentru atingerea unui efect maxim de stabilizare, se recomanda o filtrare sterila inainte de imbuteliere.
Ambalaj: reambalat 500 g, punga 1 kg, sac 25 kg.
Conditii de pastrare:
Ambalaj inchis: pastrati produsul in spatii reci, uscate si bine ventilate.
Ambalaj deschis: resigilati ambalajul si pastrati cum este mentionat mai sus.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. |
Redoxvin antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare, mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor. |
Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere. |
Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||