
Gomasol Instant guma arabica
Guma arabica pentru stabilizare proteica, cuprica, ferica si de culoare. Efect in cresterea suavitatii gustative. Ambalaj 1kg.
Acid Tartic pentru corectie aciditate in must, vin, sucuri. Dozare intre 0,5 - 2,5 g/litru.
Acid Tartic pentru corectie aciditate in must, vin, sucuri.
Acidul tartric se prezinta sub forma de cristale de culoare deschisa , gust acid acrisor.
Utilizare: este adjuvant de larga folosinta in industria alimentara la procesarea fructelor, corecteaza aciditatea in musturi si vinuri.
In vinificatie are diverse utilizari:
- creste fructozitatea vinurilor,
- echilibreaza profilul gustativ al vinului,
- intensifica fructozitatea vinurilor aromate.
Dozare: se recomanda efectuarea analizelor pentru stabilirea dozei optime.
In general dozele sunt cuprinse intre 0,5 - 2,5 g/litru.
Se dizolva complet in apa si se adauga in volumul total de tratat urmat de o buna omogenizare.
A se pastra in locuri uscate, lipsite de mirosuri in ambalajul original.
Ambalaj: 1 kg, 25 kg.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Acid Tartic pentru corectie aciditate in must, vin, sucuri. Dozare intre 0,5 - 2,5 g/litru. |
Carbonat de calciu microblanc, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire. Ambalaj: sac 25 kg. |
Bicarbonat de potasiu, produs pentru reducerea aciditatii totale si armonizarea vinurilor. Bicarbonat potasiu poate fi utilizat si ca tratament horticol cu rol de fungicid. |
Granucol este un carbune activ granulat de orgine vegetala. Disponibil in trei variante pentru tratarea vinurilor, sucurilor si distilatelor cu probleme de culoare, miros, gust si corectie vinuri oxidate. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||
Capsule PVC sau Capisoane termocontractibile 33Cx60mm pentru butelii de sticla cu gatul gros de max.32mm.