Instrumente laborator

Hartie indicator PH

Hartie indicator PH, hartie de turnesol pentru masurare PH solutii apoase. Pachet 20 x 80 benzi pentru testare de la pH 1 la pH 14.

    Mustimetru 0-240 g/l zahar

    Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

    • Un tub de sticla convenabil - un cilindru de sticla pentru lichid, cu fund plat pentru utilizare convenabila.
    • O scala colorata lizibila - plasata pe mustimetru permite citirea masurarii densitatii fluidului in grade Balling (Blg).
    • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se face direct citind rezultatul pe scala.

    Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat.

      Mustimetru 0-240 g/l zahar cu cilindru.

      Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

      • Cilindru rezistent la spargere - cilindrul de plastic pentru lichid are un fund convenabil, plat si nu se va rupe niciodata, ceea ce reprezinta un avantaj fata de echivalentele sale din sticla.
      • Cilindru plastic cu inchidere - are o inchidere care impiedica alunecarea densimetrului atunci cand este transportat sau depozitat.
      • O scala colorata lizibila - plasata pe mustimetru permite citirea masurarii densitatii fluidului in grade Balling (Blg).
      • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se face direct citind rezultatul pe scala.

      Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat.

        Mustimetru 0-290 g/l zahar.

        Mustimetru 0-29 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.

        Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

        Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.

        Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.

        Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.

        Scala de la 0 la 29°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.

        Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.

        Mustimetru 0-29 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.

        Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.

        Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.

        Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.

          Mustimetru 0-300 g/l zahar cu scala Potential Alcool

          Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.

          Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

          Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool.

          Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.

          Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.

          Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.

          Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.

          Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.

          Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.

          Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.

          Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.

          Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.

            Termo-Mustimetru 0-300 g/l zahar cu scala Potential Alcool

            Termo - Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling si determinarea temperaturii lichidului masurat.

            Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

            - Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool.

            - Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.

            - Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.

            - Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.

            - Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.

            - Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.

            - Termometru incorporat - pentru a verifica temperatura lichidului masurat. Instrumentul este etalonat la  20°C, efectuati masuratori in aceleasi conditii.

            Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.

            Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.

            Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scala.

              Termo Mustimetru GUYOT

              Termo mustimetru GUYOT cu 3 scale pentru determinare concentratie zahar in musturi si potential alcool.