
RAPT Pill Termodensimetru wifi
RAPT Pill Termodensimetru wifi. Termometru si Hydrometru digital cu conexiune WIFI (si Bluetooth in viitor)
Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.
Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
• Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool.
• Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.
• Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.
• Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.
• Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.
• Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.
Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.
Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.
Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.
Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.
Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.
Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
• Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool.
• Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.
• Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.
• Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.
• Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.
• Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.
Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.
Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.
Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.
Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.
Cum se utilizeaza:
Examinarea mustului de vinificatie.
Pentru a efectua o masuratoare este suficient sa plasati Mustimetru in eprubeta si sa-l umpleti cu o asemenea cantitate de lichid incat densimetrul sa pluteasca liber, fara a atinge fundul sau peretii eprubetei. Lichidul nu trebuie sa contina particule solide sau bule de aer. Rezultatul este citit pe scala la baza meniscului superior. Pentru a usura lucrul, mustimetrul prezinta intervale colorate ale concentratiilor initiale de zahar din must pentru vinuri de diferite tipuri pe care este posibil sa dorim sa le obtinem si scala cu potential grade alcoolice ale mustului dupa fermentatia alcoolica completa (vinuri seci):
• intervalul maro (22 - 25°Blg) - vinuri de desert (dulci),
• interval galben (15 - 22°Blg) - vinuri de masa (seci)
Va rugam sa retineti:
Pentru ca fermentatia sa se desfasoare corect, este important ca concentratia de zahar sa nu depaseasca 22-25°Blg inainte de inceperea acesteia.
Daca preferati vinurile foarte dulci, adaugati zahar in mai multe portii, de exemplu in prima, a 5-a si a 12-a zi de fermentatie. Vinul poate fi, de asemenea, indulcit dupa finalizarea fermentatiei.
Examinarea mustului de bere.
Masurarea continutului de zahar din mustul de bere se realizeaza in acelasi mod ca si in cazul vinului.
Pe scara, intervalul de concentratii initiale recomandate de zahar in mustul de bere este marcat in culoarea chihlimbarului (8 - 10°Blg).
Fermentarea mustului de bere este considerata incheiata odata ce citirea se incadreaza in intervalul marcat cu culoarea verde (0 - 2°Blg).
Setul include:
• densimetrul mustimetrul cu o scara de concentratie a zaharului in °Blg,
• eprubeta (plastic) - pentru efectuarea masuratorii.
Dimensiunile produsului:
Mustimetru densimetru de zahar:
• inaltime - 24,5 cm
• latime - 2,2 cm
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar. • Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool. • Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice. • Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere. • Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii. • Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori. • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct. Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat. Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere. Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii. Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara. |
Alcoolmetru 18cm Lussac 0-100 grade volum alcool. Masoara grade alcool in distilate - uz casnic. |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Greutate |
60 gr. | 26 gr. | 60 gr. | |
Inaltime |
24.5 cm | 24,5 cm. | 25,4 cm. | |