
- stoc epuizat
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat.
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetru este calibrat la 20 - 21°C.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere.
Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Eprubeta este din sticla si are fundul plat.
Pentru comoditate, intervalele de concentratii recomandate de zahar in etapele individuale de preparare a vinului sunt marcate in culori:
- inainte de inceperea fermentatiei, concentratia de zahar nu trebuie sa depaseasca 22°Blg - zona roz
- de indata ce se adauga mai multe doze de zahar in timpul fermentatiei, indicatiile vinometrului nu trebuie sa depaseasca 16°Blg - zona galbena
- citirea la etapa finala de fermentatie pentru vinurile seci si demidulci trebuie sa fie in - zona verde
Instructiuni:
Pentru a efectua o masuratoare, umpleti eprubeta cu o cantitate mica de lichid fara particule si bule de gaz. Cantitatea de lichid trebuie sa fie suficienta pentru a permite mustimetrului sa se miste liber, fara a atinge peretii recipientului. Valoarea concentratiei de zahar este indicata de meniscul superior al lichidului.
Setul include: Cilindru sticla si Mustimetru 0-24°Blg.
Dimensiunile produsului: inaltime 24 cm, diametru 1,75 cm.
Cilindru sticla: inaltime 24,5 cm, diametru exterior 2,2 cm, diametru interior 2,0 cm.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Mustimetru 0-29 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar. • Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice. • Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere. • Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii. • Scala de la 0 la 29°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori. • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct. Mustimetru 0-29 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat. Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere. Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii. Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara. |
Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar. • Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool. • Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice. • Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere. • Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii. • Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori. • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct. Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat. Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere. Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii. Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara. |
Greutate |
26 gr. | 60 gr. | 20 gr. | 60 gr. |
Inaltime |
24,5 cm. | 25,4 cm. | 16.7 cm | 24.5 cm |