• stoc epuizat
Tabele corectie Termoalcoolmetre

Tabele corectie Termoalcoolmetre

Tabele complete de corectie pentru termoalcoolmetre.


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Tabele complete de corectie pentru termoalcoolmetre.

Cuprinde tabelele pentru corectia indicatorului grade alcool in functie de temperatura distilatului.

Detalii produs

GAL0000104

Comparare Rapida

Produs
Tabele corectie Termoalcoolmetre Tabele corectie Termoalcoolmetre Galo - Mustimetru 0-240 g/l zahar Mustimetru 0-240 g/l zahar Galo - Mustimetru 0-240 g/l zahar cu cilindru. Mustimetru 0-240 g/l zahar cu cilindru. Termometru sonda inox Termometru sonda inox
Disponibilitate
Pret
Descriere

Tabele complete de corectie pentru termoalcoolmetre.

Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

  • Un tub de sticla convenabil - un cilindru de sticla pentru lichid, cu fund plat pentru utilizare convenabila.
  • O scala colorata lizibila - plasata pe mustimetru permite citirea masurarii densitatii fluidului in grade Balling (Blg).
  • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se face direct citind rezultatul pe scala.

Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat.

Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

  • Cilindru rezistent la spargere - cilindrul de plastic pentru lichid are un fund convenabil, plat si nu se va rupe niciodata, ceea ce reprezinta un avantaj fata de echivalentele sale din sticla.
  • Cilindru plastic cu inchidere - are o inchidere care impiedica alunecarea densimetrului atunci cand este transportat sau depozitat.
  • O scala colorata lizibila - plasata pe mustimetru permite citirea masurarii densitatii fluidului in grade Balling (Blg).
  • Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se face direct citind rezultatul pe scala.

Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat.

Termometru analogic cu sonda din inox de 21 cm. Scala -10+100 grade Celsius.

Greutate
26 gr. 60 gr.
Inaltime
24,5 cm. 25,4 cm.