Termodensimetru bere

    Termodensimetru bere

    Termodensimetru pentru bere (TermoHydrometru)

    Calibrat la temperatura de 15°C

    Termometru incorporat intre 10°C si 45°C, oferind posiblitate de corectie.

    Scala densitati gradata cu valori intre 1000 si 1100.

    Produs in Italia.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Termodensimetru pentru bere (TermoHydrometru)

    Calibrat la temperatura de 15°C

    Termometru incorporat intre 10°C si 45°C, oferind posiblitate de corectie.

    Scala densitati gradata cu valori intre 1000 si 1100.

    Produs in Italia.

    Manipulati hydrometrul cu grija. Scoateti mostra de lichid ce urmeaza a fi testata intr-un cilindru. Scufundati cu grija hydrometrul in mostra pana cand pluteste liber. Invartiti hydrometrul in asa fel incat sa eliminati orice bula de aer care se poate lipi pe exteriorul sau, care ar putea da erori de citire. Cand hydrometrul s-a oprit din miscare si nu este in contact cu marginea cilindrului puteti efectua citirea. Instrumentul este calibrat la temperatura de 15°C.

    Prin folosirea sa, hydrometrul pentru bere va da posibilitatea sa urmariti progresul fermentatiei. Pe masura ce zaharul se transforma in alcool, hydrometrul incepe sa se scufunde. Cand fermentatia s-a incheiat, acesta se va opri la o valoare. Valorile de start pot varia intre 1.030 si 1.064. Cand valorile ajung intre 1.002 si 1.008, berea poate fi imbuteliata.

    CORECTIE VALOARE DENSITATE IN FUNCTIE DE TEMPERATURA MASURATA:

    La o diferenta de cca. 20°C se scade din valoarea citita a densitatii 5 unitati. (1060 citit = 1055 real)

    La o diferenta de cca. 30°C se scade din valoarea citita a densitatii 10 unitati. (1060 citit = 1050 real)

     Cum sa aproximam potentialul alcoolic al berii.

    EXEMPLUL 1                                                                                       EXEMPLUL 2

    Initial: 1.090 = 11.8 (inainte de fermentatie)                               Initial: 1.090 = 11.8 (inainte de fermentatie)

    Final:  1.010 = 1.3 (dupa fermentatie)                                           Final: 0.995 = 0.7 (dupa fermentatie)

    Alcool aproximativ: 10.5% vol(=11.8-1.3)                                     Alcool aproximativ: 12.5% vol (=11.8+0.7)

    Detalii produs

    GAL0000913

    Comparare Rapida

    Produs
    Termodensimetru bere Termodensimetru bere Termo Alcoolmetru 0-100 Termo Alcoolmetru 0-100 Termo Mustimetru Babo Termo Mustimetru BABO Termo glucometru GUYOT Termo Mustimetru GUYOT
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Termodensimetru pentru bere (TermoHydrometru)

    Calibrat la temperatura de 15°C

    Termometru incorporat intre 10°C si 45°C, oferind posiblitate de corectie.

    Scala densitati gradata cu valori intre 1000 si 1100.

    Produs in Italia.

    Termo - Alcoolmetru 0-100 % pentru bauturi distilate.

    Termo - Mustimetru pentru masurarea concentratiei de zahar cu corectie functie de temperatura.

    Termo mustimetru GUYOT cu 3 scale pentru determinare concentratie zahar in musturi si potential alcool.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare