Termo glucometru GUYOT

    Termo Mustimetru GUYOT

    Termo mustimetru GUYOT cu 3 scale pentru determinare concentratie zahar in musturi si potential alcool.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Termo mustimetru GUYOT cu 3 scale pentru determinare concentratie zahar in musturi si potential alcool.

    Mustimetru Guyot prezentat este un densimetru cu destinatie speciala pentru testarea calitatii mustului la producatorii de vinuri. Principiul sau de folosire se bazeaza pe corelatia existenta intre densitatea mustului si unele proprietati ale acestuia cum ar fi continutul de zahar in litru de must si/sau pontentialul alcoolic al vinului ce va fi obtinut din mustul respectiv.

    Pentru verificarea concentratiei de zahar din must  se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.Recipientul trebuie sa fie transparent.Se umple recipientul cu must (aprox. 80 %). Se introduce mustimetrul usor pana cand pluteste liber.

    Se citeste pe scala mustimetrului indicatia in grade GUYOT si Potential alcool deasupra meniscului format de lichid. Termometrul incorporat indica temperatura mustului in momentul masurarii. Mustimetrul este etalonat la 15° C  ( temperatura solutiei-mustului), temperatura indicata pentru efectuarea masuratorilor corecte. ln limitele a  +/- 10 °C erorile de masurare sunt mici sau  cel mult egale cu o diviziune de pe scala mustimetrului. Eroarea tolerata a mustimetrului este egala cu valoarea unei diviziuni. Pentru variatii mai mari de +/-  10 °C fata de temperatura de referinta de 15 °C se face corectie astfel;

    • cand temperatura depaseste 25 °C  se scade 0,5 la valoarea citita,

    • cand temperatura este sub 5 °C se adauga 0,5 la valoarea citita.

    Dupa citirea indicatiilor se verifica tabelul anexat in suportul mustimetrului si se identifica concentratia de zaharuri si potentialul in alcool in cazul fermentatiei alcoolice complete.

    Lungime - 30 cm.

    Detalii produs

    GAL1000834

    Comparare Rapida

    Produs
    Termo glucometru GUYOT Termo Mustimetru GUYOT Galo - Hartie indicator PH Hartie indicator PH Termo Alcoolmetru 0-100 Termo Alcoolmetru 0-100 Termo Mustimetru Babo Termo Mustimetru BABO
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Termo mustimetru GUYOT cu 3 scale pentru determinare concentratie zahar in musturi si potential alcool.

    Hartie indicator PH, hartie de turnesol pentru masurare PH solutii apoase. Pachet 20 x 80 benzi pentru testare de la pH 1 la pH 14.

    Termo - Alcoolmetru 0-100 % pentru bauturi distilate.

    Termo - Mustimetru pentru masurarea concentratiei de zahar cu corectie functie de temperatura.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare