Vinometru

    Vinometru determinare alcool vin

    Masoara grade alcool in vin - uz casnic


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Masoara grade alcool in vin - uz casnic.

    - Temperatura optima de folosire a vinometrului si a bauturii supuse determinarii trebuie sa fie in jur de 20°.

    Vinometrul este folosit pentru determinarea continutului procentual de alcool (tarie alcoolica) a unei bauturi dupa urmatoarea procedura.

    - Vinometrul cu palnia in sus se umple cu bautura de masurat pana la jumatate din inaltimea palniei.

    - Se lasa sa curga cateva picaturi prin pipeta de la capatul opus palniei.

    - Se intoarce vinometrul si se aseaza cu palnia pe o suprafata neteda absorbanta (sugativa,sevetel,etc).

    - Lichidul din capilar se va scurge pana la un anumit nivel care corespunde unei inscriptionari pe capilarul vinometrului;respectiva inscriptionare reprezinta o cifra care indica taria alcoolica a bauturii testate sau,altfel spus procentele volumetrice de alcool din bautura respectiva la temperatura de referinta -20°C.

    - Dupa folosire vinometrul se spala atent cu apa.

    Detalii produs

    GAL1001301

    Comparare Rapida

    Produs
    Vinometru Vinometru determinare alcool vin Galo - Alcoolmetru 0-100 Lussac determinare alcool tuica Alcoolmetru 0-100 Lussac determinare alcool tuica Galo - Mustimetru 0-290 g/l zahar. Mustimetru 0-290 g/l zahar. Mustimetru Babo Mustimetru Babo determinare zahar must
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Masoara grade alcool in vin - uz casnic

    Alcoolmetru 18cm Lussac 0-100 grade volum alcool. Masoara grade alcool in distilate - uz casnic.

    Mustimetru 0-29 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.

    Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

    Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.

    Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.

    Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.

    Scala de la 0 la 29°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.

    Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.

    Mustimetru 0-29 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.

    Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.

    Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.

    Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.

    Mustimetru grade Babo pentru masurarea concentratiei de zaharuri in musturi si sucuri. Lungime 16 cm.

    Greutate
    20 gr.
    Inaltime
    16.7 cm