Densimetru bere

    Densimetru bere

    Densimetru pentru bere (Hydrometru). 

    Scala densitati gradata intre 990 si 1100.

    Gradatie colorata pentru densitatile uzuale in fabricarea berii.

    Calibrat la temperatura de 20°C.

    Productie Italia.


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Densimetru pentru bere (Hydrometru). 

    Scala densitati gradata intre 990 si 1100.

    Gradatie colorata pentru densitatile uzuale in fabricarea berii.

    Calibrat la temperatura de 20°C.

    Productie Italia.

    Manipulati hydrometrul cu grija. Scoateti mostra de lichid ce urmeaza a fi testata intr-un cilindru. Scufundati cu grija hydrometrul in mostra pana cand pluteste liber. Invartiti hydrometrul in asa fel incat sa eliminati orice bula de aer care se poate lipi pe exteriorul sau, care ar putea da erori de citire. Cand hydrometrul s-a oprit din miscare si nu este in contact cu marginea cilindrului puteti efectua citirea. Instrumentul este calibrat  sa indice corect la temperatura de 20°C.

    Prin folosirea sa, hydrometrul pentru bere va da posibilitatea sa urmariti progresul fermentatiei. Pe masura ce zaharul se transforma in alcool, hydrometrul incepe sa se scufunde. Cand fermentatia s-a incheiat, acesta se va opri la o valoare. Valorile de start pot varia intre 1.030 si 1.064. Cand valorile ajung intre 1.002 si 1.008, berea poate fi imbuteliata.

    Cum sa aproximam potentialul alcoolic al berii.

    EXEMPLUL 1                                                                                       EXEMPLUL 2

    Initial: 1.090 = 11.8 (inainte de fermentatie)                               Initial: 1.090 = 11.8 (inainte de fermentatie)

    Final:  1.010 = 1.3 (dupa fermentatie)                                           Final: 0.995 = 0.7 (dupa fermentatie)

    Alcool aproximativ: 10.5% vol(=11.8-1.3)                                     Alcool aproximativ: 12.5% vol (=11.8+0.7)

    Detalii produs

    GAL0000912

    Comparare Rapida

    Produs
    Densimetru bere Densimetru bere Vinometru Vinometru determinare alcool vin Galo - Alcoolmetru 0-100 Lussac determinare alcool tuica Alcoolmetru 0-100 Lussac determinare alcool tuica Galo - Mustimetru 0-290 g/l zahar. Mustimetru 0-290 g/l zahar.
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Densimetru pentru bere (Hydrometru). 

    Scala densitati gradata intre 990 si 1100.

    Gradatie colorata pentru densitatile uzuale in fabricarea berii.

    Calibrat la temperatura de 20°C.

    Productie Italia.

    Masoara grade alcool in vin - uz casnic

    Alcoolmetru 18cm Lussac 0-100 grade volum alcool. Masoara grade alcool in distilate - uz casnic.

    Mustimetru 0-29 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling.

    Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.

    Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice.

    Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere.

    Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii.

    Scala de la 0 la 29°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori.

    Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct.

    Mustimetru 0-29 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat.

    Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere.

    Aparatul este etalonat la temperatura de 20°C, motiv pentru care cel mai bine este sa efectuati masuratori in aceleasi conditii.

    Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scara.

    Greutate
    20 gr.
    Inaltime
    16.7 cm