
Refractometru bere
Refractometru destinat măsurării concentrației de zahăr din mustul de bere, exprimată în grade Brix, și pentru determinarea densitatii relative a mustului de bere.
- Nou
Termometru analogic cu sonda din inox de 21 cm. Scala -10+100 grade Celsius.
Termometru analogic cu sonda din inox de 21 cm. Scala -10+100 grade Celsius.
Termometru analogic cu sonda din inox pentru masurarea temperaturii in diferite utilizari; bucatarie, laborator, mediu lichid sau solid.
Sonda care face masurarea este din otel inox sub forma de ac lunga de 21 cm.
Domeniu de masurare: -10 pana la +100 grade Celsius.
Scala de masurare in Grade Celsius / Fahrenheit
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Termometru analogic cu sonda din inox de 21 cm. Scala -10+100 grade Celsius. |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Mustimetru 0-240 g/l zahar pentru masurarea concentratiei de zaharuri util pentru masuratori in musturi si mustul de bere, interval: 0 pana la 24°Blg. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cat de mult zahar este in lotul dvs. de vin sau mustul de bere. Este calibrat in gradele Balling (°Blg) - 1°Blg corespunde la aproximativ 10g de zahar in 1L de suc (must). Mustimetru este etalonat la 20 - 21°C. Eprubeta este din sticla si are fundul plat. |
Termo - Mustimetru 0-30 balling este un densimetru pentru masurarea concentratiei de zahar exprimata in grade Balling si determinarea temperaturii lichidului masurat. Un grad Balling (1°Blg.) este echivalent a 10 gr. zahar la 1 litru solutie zaharoasa. 1°Blg. = 10 g/l zahar. - Mustimetrul cu doua scale echivalente: grade Balling si potential grade Alcool. - Pentru loturile de vin, bere si solutii zaharoase - acest densimetru este indispensabil pentru producerea acestor bauturi alcoolice. - Eprubeta rezistenta la spargere - este fabricata din plastic, datorita caruia este rezistenta la spargere. - Intervalele de concentratii recomandate sunt marcate pe culori - scala densimetrului prezinta intervale de concentratii de zahar marcate in culori adecvate pentru o anumita etapa de fermentatie a vinului si a berii. - Scala de la 0 la 30°Blg - acest densimetru permite o gama larga de masuratori. - Masurare usoara - dispozitivul este extrem de usor de utilizat. Masurarea se efectueaza direct. - Termometru incorporat - pentru a verifica temperatura lichidului masurat. Instrumentul este etalonat la 20°C, efectuati masuratori in aceleasi conditii. Mustimetru 0-30 balling este un instrument de masurare indispensabil atunci cand se prepara loturi pentru a face bere, vin si alte bauturi alcoolice acasa. Puteti masura rapid si usor continutul de zahar din lichidul examinat. Tubul de testare din plastic inclus cu mustimetru este durabil si rezistent la spargere. Citirea masuratorii este facilitata de intervalele colorate referitoare la tipul de lichid si stadiul de fermentatie descrise pe scala. |
Greutate |
26 gr. | 60 gr. | 60 gr. | |
Inaltime |
24,5 cm. | 25,4 cm. | 25.5 cm | |
RAPT Pill Termodensimetru wifi. Termometru si Hydrometru digital cu conexiune WIFI (si Bluetooth in viitor)
Densimetru pentru hidromel de casa cu intervale de concentratie a zaharului marcate pe scara care reflecta tipurile individuale de musturi de hidromel.
Domeniu mare de masurare – densimetru de hidromel este gradat in grade Blg. Are cel mai mare domeniu de masurare disponibil pe piata, de la 20 la 50°Blg (200-500 g zahar/l).
Scala lizibila – contorul de hidromel are o scala lizibila, colorata, care faciliteaza citirea concentratiei de zahar din lotul testat.
Eprubeta la indemana inclusa – setul include o eprubeta din sticla pentru a facilita masurarea.
Usor de utilizat – masurarea se face intr-un mod direct, ceea ce face ca densimetrul sa fie usor de utilizat.
Densimetru de hidromel este un dispozitiv esential pentru producatorii de hidromel. Areometrul este folosit pentru a masura continutul de zahar si este gradat in grade Balling. Domeniul de masurare al contorului de hidromel: 20 -50°Blg. Singurul zaharometru pentru hidromel disponibil pe piata cu o scara de pana la 50°Blg.