Acasa

Hartie indicator PH

Hartie indicator PH, hartie de turnesol pentru masurare PH solutii apoase. Pachet 20 x 80 benzi pentru testare de la pH 1 la pH 14.

    Activator fermentatie

    Activator fermentatie si nutrient pe baza de Sulfat de amoniu si Timanina. Ambalaje: 50g, 150g, 300g.

      Oala JAM 50

      Vasul din otel inoxidabil cu agitator model JAM 50 este utilizat pentru a produce diferite feluri de gemuri și alte produse alimentare. (de ex. gem, jeleuri, gulas etc.).

      • stoc epuizat

      Viniferm OE 104

      Bacterii Lactice, cultura lichida concentrata pentru vinuri rosii cu expresie polifenolica marcanta. Doza pentru 225 litri vin.

      • stoc epuizat

      Presa laborator

      Teasc inox pentru fructe, struguri. Diametru 20 cm, inaltime 16 cm. Utilizare laborator sau casnica.

      • stoc epuizat

      Enzima aroma Enartiszym 25g

      Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.

        Borcan 314ml. TO66 F724

        Borcan 314 ml. Inchidere TO66mm.

        Greutate neta: 190g, Inaltime: 120 mm, Diametru: 70 mm.

        Bucati pe palet: 4224/ 16 randuri/ 264 bucati pe rand.

        • Nou

        Aschii Stejar Prajire Medie 250g

        Aschiile de stejar inlocuiesc cu succes butoiul de stejar, obtinand gustul, culoarea si calitatile din cele mai vechi timpuri, folosind recipiente moderne.

        • Nou

        Sticla Rein VIP 75cl.

        Sticla Rein VIP 75cl. Capacitate nominala: 750 ml, Inaltime: 339 mm, Diametru: 75.4 mm, Greutate neta: 500 g, Inchidere: Dop pluta, Culoare: Incolora.

        • Nou

        Densimetru Salimetru

        Densimetru Salimetru pentru masurarea salinitatii solutiilor de saramura sau altor lichide care contin sare.

        De neinlocuit in bucatarie — contorul de sare este perfect pentru masurarea salinitatii solutiilor, saramurilor pentru muraturi sau folosite la prelucrarea carnurilor si branzeturilor.

        Calitate inalta — Salimetru este fabricat din sticla transparenta de inalta calitate (densimetru) si plastic (cilindrul de masurare) conforme pentru domeniul alimentar.

        Usor de utilizat — masurarea concentratiei de sare in saramura este extrem de usoara! Doar turnati saramura testata in cilindrul de masurare ingust si scufundati salimetrul in el, apoi cititi scala.

        Scala clara — scala colorata clara va va ajuta sa cititi rezultatul si sa cunoasteti imediat concentratia solutiei in [g] de sare la 1 litru de apa.

        Conditii optime de functionare — deoarece salimetrul a fost calibrat la 20°C, se recomanda ca lichidul testat sa aiba o temperatura similara in timpul testului.

          Galotan Color

          Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.

          Origine: Mix de tanini elagici.

          Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.

          Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.

          DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.

          Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.

            Kit vin Zmeura

            Kit vin Zmeura – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin.

            Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate  primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit.

            Vin de zmeura - kitul include ingrediente naturale, uscate precum zmeura, mere, aronia si flori de hibiscus.

            Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin.

            Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare.

            Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut.

            • stoc epuizat