Hartie indicator PH
Hartie indicator PH, hartie de turnesol pentru masurare PH solutii apoase. Pachet 20 x 80 benzi pentru testare de la pH 1 la pH 14.
Hartie indicator PH, hartie de turnesol pentru masurare PH solutii apoase. Pachet 20 x 80 benzi pentru testare de la pH 1 la pH 14.
Activator fermentatie si nutrient pe baza de Sulfat de amoniu si Timanina. Ambalaje: 50g, 150g, 300g.
Vasul din otel inoxidabil cu agitator model JAM 50 este utilizat pentru a produce diferite feluri de gemuri și alte produse alimentare. (de ex. gem, jeleuri, gulas etc.).
Bacterii Lactice, cultura lichida concentrata pentru vinuri rosii cu expresie polifenolica marcanta. Doza pentru 225 litri vin.
Teasc inox pentru fructe, struguri. Diametru 20 cm, inaltime 16 cm. Utilizare laborator sau casnica.
Enzima aroma Enartiszym Arom 25g, preparat microgranulat pentru macerarea strugurilor albi. Dozare 2-4 g/100 kg struguri pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.
Borcan 314 ml. Inchidere TO66mm.
Greutate neta: 190g, Inaltime: 120 mm, Diametru: 70 mm.
Bucati pe palet: 4224/ 16 randuri/ 264 bucati pe rand.
Aschiile de stejar inlocuiesc cu succes butoiul de stejar, obtinand gustul, culoarea si calitatile din cele mai vechi timpuri, folosind recipiente moderne.
Sticla Rein VIP 75cl. Capacitate nominala: 750 ml, Inaltime: 339 mm, Diametru: 75.4 mm, Greutate neta: 500 g, Inchidere: Dop pluta, Culoare: Incolora.
Densimetru Salimetru pentru masurarea salinitatii solutiilor de saramura sau altor lichide care contin sare.
De neinlocuit in bucatarie — contorul de sare este perfect pentru masurarea salinitatii solutiilor, saramurilor pentru muraturi sau folosite la prelucrarea carnurilor si branzeturilor.
Calitate inalta — Salimetru este fabricat din sticla transparenta de inalta calitate (densimetru) si plastic (cilindrul de masurare) conforme pentru domeniul alimentar.
Usor de utilizat — masurarea concentratiei de sare in saramura este extrem de usoara! Doar turnati saramura testata in cilindrul de masurare ingust si scufundati salimetrul in el, apoi cititi scala.
Scala clara — scala colorata clara va va ajuta sa cititi rezultatul si sa cunoasteti imediat concentratia solutiei in [g] de sare la 1 litru de apa.
Conditii optime de functionare — deoarece salimetrul a fost calibrat la 20°C, se recomanda ca lichidul testat sa aiba o temperatura similara in timpul testului.
Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.
Origine: Mix de tanini elagici.
Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.
Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.
DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.
Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.
Kit vin Zmeura – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin.
Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit.
Vin de zmeura - kitul include ingrediente naturale, uscate precum zmeura, mere, aronia si flori de hibiscus.
Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin.
Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare.
Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut.