Galo - Galotan Color

    Galotan Color

    Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.

    Origine: Mix de tanini elagici.

    Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.

    Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.

    DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.

    Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.

    Cantitate
    • 40 g
    • 100 g
    Cantitate


    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.

    Origine: Mix de tanini elagici.

    Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.

    Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.

    DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.

    Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.

    Detalii produs

    GAL1002426

    Comparare Rapida

    Produs
    Galo - Galotan Color Galotan Color Galo - Galotan structure Galotan structure
    Disponibilitate
    Pret
    Descriere

    Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.

    Origine: Mix de tanini elagici.

    Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.

    Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.

    DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.

    Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.

    Galotan Structure - Tanin pentru stabilizare culoare si aroma in maceratie si dupa fermentatie la vinurile rosii premium.

    Origine: Mix de tanini elagici.

    Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Reduce notele vegetale si creste notele fructate si varietale ale vinului.

    Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.

    DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.

    Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.

    Nu sunt caracteristici pentru comparare