
Redoxtanin B (1kg)
Redoxtanina B este un antioxidant pentru struguri, musturi albe si roze si sucuri de fructe.
Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.
Origine: Mix de tanini elagici.
Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.
Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.
DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.
Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.
Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii.
Origine: Mix de tanini elagici.
Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale.
Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara.
DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri.
Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat.
Produs |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
Pret |
||
Descriere |
Galotan Color - Tanin pentru stabilizare culoare in maceratie la vinurile rosii. Origine: Mix de tanini elagici. Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Protejeaza aromele varietale. Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara. DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri. Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat. |
Galotan Structure - Tanin pentru stabilizare culoare si aroma in maceratie si dupa fermentatie la vinurile rosii premium. Origine: Mix de tanini elagici. Aplicatie: Previne oxidarea si pierderea culorii la vinurile rosii. Reduce notele vegetale si creste notele fructate si varietale ale vinului. Reduce cu pana la 50% dozele de SO2 folosite uzual in vinificatia primara. DOZARE: 10-30 gr./hl must/vin sau 100 kg struguri. Instructiuni utilizare: se dizolva in must sau apa calda in proportie de 1:5 parti. Solutia obtinuta se omogenizeaza direct in volumul total de tratat. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||