- stoc epuizat

Kit vin Zmeura – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin.
Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit.
Vin de zmeura - kitul include ingrediente naturale, uscate precum zmeura, mere, aronia si flori de hibiscus.
Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin.
Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare.
Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut.
Kit vin Zmeura – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin.
Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit.
Daca ti-a venit ideea de a face vin iarna sau primavara, pe vremea lipsei de fructe proaspete sau pur si simplu nu vrei sa le procesezi vara, avem o solutie!
Kitul vin zmeura este un set de vinificatie ce contine fructe si flori uscate selectate corespunzator si un amestec de drojdie de vin cu solutie nutritiva. De acum incolo, fiecare anotimp al anului va fi perfect pentru a pregati bauturi delicioase de casa.
Pachetul de 105 g contine 100 g de ingrediente uscate special selectate (mar, fructe de aronia, floare de hibiscus, fructe de zmeura, aroma) si 5 g de drojdie de inalta calitate cu solutie nutritiva.
Utilizarea extrem de simpla a kitului il face si o alegere excelenta pentru cei care abia incep ca vinificatori acasa. Este suficient sa adaugati apa si zahar la componentele setului si sa-l lasati la temperatura camerei.
Vesti bune pentru nerabdatori - degustarea vinurilor in conditii optime de fermentatie se poate face dupa 5 saptamani.
Ingrediente uscate: mar, fructe de aronia, floare de hibiscus, fructe de zmeura.
Ingrediente drojdie cu solutie nutritiva : drojdie [drojdie de vin S. cerevisiae , fosfat de diamoniu, vitamina B1.
Greutate neta: 105 g.
Instructiunile de utilizare:
Turnati continutul pungii cu fructe uscate si 2 kg zahar sau 3 kg must concentrat in 10L apa la 85°C si amestecati 3 min, pastrand temperatura. Dupa acest timp,turnati intr-un recipient de fermentare si lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei. Apoi adaugati drojdia de vin si solutie nutritiva incluse in pachet. Se fermenteaza timp de o saptamana, apoi se strecoara vinul printr-o sita. Ulterior adaugati 0,5 kg zahar sau 0.75 kg must concentrat si continuati fermentatia alcoolica timp de o luna. Pentru a spori caracterul vinului, adaugati 1 g de tanin oenologic. In aceasta faza a fermentatiei secundare se poate face carbonatare in sticla prin imbuteliere mai devreme de o luna.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
||||
Descriere |
Kit vin Zmeura – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin. Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit. Vin de zmeura - kitul include ingrediente naturale, uscate precum zmeura, mere, aronia si flori de hibiscus. Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin. Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare. Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut. |
Kit vin Macese – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin. Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit. Vin de Macese - kitul include ingrediente naturale, uscate precum macese, aronia, mere si flori de hibiscus. Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin. Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare. Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut. |
Kit vin Merisoare – pachet cu ingrediente pentru producerea a 10 litri vin. Poate fi preparat in orice perioada a anului - puteti chiar sa fermentati fructele uscate primavara sau iarna, cand fructele proaspete sunt greu de gasit. Vin de Merisoare - kitul include ingrediente naturale, uscate precum merisoare, aronia, soc, mere si flori de hibiscus. Pentru 10 L de vin - setul este foarte eficient. 100 g de ingrediente uscate + 5 g de drojdie cu solutie nutritiva sunt suficiente pentru 10L de vin. Pana la 17% alcool - prin adaugarea cantitatii de zahar sau must concentrat specificata in instructiuni la preparare, veti obtine un vin tare de 17% alcool. Daca preferati vinul mai putin alcoolizat, puteti adauga mai putin zahar la preparare. Usor si rapid - prepararea vinului cu acest kit este surprinzator de simpla si dupa numai 5 saptamani vinul este gata de baut. |
Aschii stejar American, prajire intensa, talie Medie. Olfactiv - vanilie, caramel, cocos si torefiat. Gustativ - torefiat, afumat, caramel. |
Greutate |
110 gr. | 110 gr. | 110 gr. | |
Densimetru Salimetru pentru masurarea salinitatii solutiilor de saramura sau altor lichide care contin sare.
De neinlocuit in bucatarie — contorul de sare este perfect pentru masurarea salinitatii solutiilor, saramurilor pentru muraturi sau folosite la prelucrarea carnurilor si branzeturilor.
Calitate inalta — Salimetru este fabricat din sticla transparenta de inalta calitate (densimetru) si plastic (cilindrul de masurare) conforme pentru domeniul alimentar.
Usor de utilizat — masurarea concentratiei de sare in saramura este extrem de usoara! Doar turnati saramura testata in cilindrul de masurare ingust si scufundati salimetrul in el, apoi cititi scala.
Scala clara — scala colorata clara va va ajuta sa cititi rezultatul si sa cunoasteti imediat concentratia solutiei in [g] de sare la 1 litru de apa.
Conditii optime de functionare — deoarece salimetrul a fost calibrat la 20°C, se recomanda ca lichidul testat sa aiba o temperatura similara in timpul testului.
Sticla alba tip Brandy pentru bauturi spirtoase, in special Coniac, Vinars. - Inchidere: capac prefiletat 28 mm.