Must natural concentrat
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
Acid Tartic pentru corectie aciditate in must, vin, sucuri. Dozare intre 0,5 - 2,5 g/litru.
Carbonat de calciu, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire.
Carbonat de calciu microblanc, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire. Ambalaj: sac 25 kg.
Bicarbonat de potasiu, produs pentru reducerea aciditatii totale si armonizarea vinurilor. Bicarbonat potasiu poate fi utilizat si ca tratament horticol cu rol de fungicid.
Guma arabica pentru stabilizare proteica, cuprica, ferica si de culoare. Efect in cresterea suavitatii gustative. Ambalaj 1kg.
Granucol este un carbune activ granulat de orgine vegetala. Disponibil in trei variante pentru tratarea vinurilor, sucurilor si distilatelor cu probleme de culoare, miros, gust si corectie vinuri oxidate.
Carbune activ Decoran este un carbune oenologic decolorant granulat cu o puternica actiune absorbanta. Dozare: intre 5 - 100 g/hl. functie de nivelul de decolorare dorit.
Safechrome extract natural din pielita strugurilor rosii pentru stabilizarea si imbunatatirea materiei colorante.
MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat.