List of products by brand SDL

Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux

Zymoclaire CG

Enzima peptolitica pentru limpezire must si precursor de arome. Vinuri albe si roze. Flacon 100g.

    Fermactive activator

    Bioactivator destinat nutritiei drojdiilor. Sulfat de amoniu, fosfat diamoniu si vitamina B1.

    • stoc epuizat

    Fermactive activator complexe (1kg)

    Fermactive Activateur Complexe. Bioactivator destinat nutritiei drojdiilor, sursă echilibrată de azot organic, azot mineral și vitamine pentru vinurile de calitate.

    • stoc epuizat

    Zymorouge eg

    Enzima maceratie, extractie culoare la vinuri rosii.

    • stoc epuizat

    Tanivin Ellagique (1kg)

    Tanivin Ellagique, tanin pentru musturi si vinuri albe si roze, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si conserva prospetimea si fructozitatea vinurilor.

    • stoc epuizat

    Tanivin Ellagique Rouge (1kg)

    Tanivin Ellagique Rouge, este un tanin pentru vinuri rosii in faza de macerare si fermentatie alcoolica, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si imbunatateste  fructozitatea vinurilor.

    • stoc epuizat

    Tanivin Complex (1kg)

    Tanivin Complex, este un tanin pentru vinificarea strugurilor rosii, in special al celor afectati de boli. Se utilizeaza in faza de macerare si fermentatie alcoolica, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si imbunatateste  fructozitatea vinurilor.

    • stoc epuizat

    Fermactive C (500g)

    Drojdii selectionate neutrale care respecta caracterul varietal al soiului de strugure. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.

      Fermactive CB (500g)

      Fermactive CB drojdie selectionata Bayanus pentru toate tipurile de vin si pentru refermentari. Temperaturi fermentare 16 - 30 °C. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux. 

      • stoc epuizat

      Fermactive FCD (500g)

      Fermactive FCD drojdie selectionata Bayanus pentru toate tipurile de vin, conditii dificile de fermentare si refermentare. Temperaturi fermentare 15-34°C. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.

      • stoc epuizat