• stoc epuizat
Galo - Drojdie vin Viniferm SENSACION (100g)
Agrovin

Drojdie vin Viniferm SENSACION (100g)

Viniferm Sensacion drojdie selectionata pentru vinuri rosii tinere si rose fructate. Temperaturi de lucru intre 15-28ºC. Produs Agrovin Spania.


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Viniferm Sensacion drojdie selectionata pentru vinuri rosii tinere si rose fructate. Temperaturi de lucru intre 15-28ºC. Produs Agrovin Spania.

Caracteristici: Viniferm Sensacion este o drojdie capabila sa formeze arome in fermentarea vinurilor roze si rosii.

Proprietati oenologice: 

Fermentatie regulata si completa

- Bun randament alcoolic, pana la 14% vol.

- Exigente nutritionale ridicate, se recomanda administrarea de nutrienti.

- Temperaturi de lucru: 15-28 ºC.

- Formare de spuma scazuta.

Calitati organoleptice: Tulpina potrivita pentru a evidentia caracterul fructos al strugurilor rosii. Permite exprimarea caracteristica a aromelor varietale si ofera un spectru aromatic mai bogat si senzatii de ontuozitate gustativa.

Aplicatie: 

Elaborarea de vinuri rosii tinere de calitate inalta. Se obtin arome proaspete, curate, cu note aromatice intense.

- Ofera complexitate si structura in elaborarea vinurilor roze fructoase.

Origine: Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae - colectia Agrovin.

Dozare: Vinificatie 20 - 30 g/100 litri.

Mod de utilizare: Pentru rezultate bune in utilizare trebuie sa respectam intocmai modul de utilizare, in special Activarea drojdiei.

  1. Doza necesara de drojdie uscata se amesteca in apa potabila calda (35-40 ºC) in proportie de 1:10 parti (ex. 100g drojdie in 1 litri apa). Se amesteca foarte bine.
  2. Se asteapta 20 minute si se amesteca. Drojdia bine activata spumeaza/ creste.
  3. Dupa 10 minute de repaos se incorporeaza in must. Trebuie avut grija la diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si must, drojdia trebuie acomodata treptat astfel incat diferenta de temperatura dintre aceasta si must sa nu fie mai mare de 10 ºC.
  4. Drojdia rehidratata nu trebuie sa stea mai mult de 30 minute fara zaharuri.
  5. Respectati timpii, temperaturile si recomandarile dozaj pentru rezultate maxime.

Aspect fizic: Granule de culoare maronie, fara praf.

Conservare: Ambalajul sigilat se pastreaza la rece, in locuri uscate si lipsite de mirosuri.

Ambalajul deschis se poate resigila si pastra in frigider pentru maxim 1 an. La utilizarea ulterioara doza trebuie dublata. 

Detalii produs

GAL1001660

Fisa tehnica

Greutate
100 g.
Tip drojdie
Vin rose
Vin rosu
Temperatura lucru
15 - 28 ºC
Randament alcoolic
14 %

Comparare Rapida

Produs
Galo - Drojdie vin Viniferm SENSACION (100g) Drojdie vin Viniferm SENSACION (100g) Galo - Drojdie Sauvignon Viniferm DIANA (100g) Drojdie Sauvignon Viniferm DIANA (100g) Galo - Drojdie vin Viniferm AURA (100g) Drojdie vin Viniferm AURA (100g) Galo - Drojdie vin roze Viniferm EMOCION (100g) Drojdie vin roze Viniferm EMOCION (100g)
Disponibilitate
Pret
Descriere

Viniferm Sensacion drojdie selectionata pentru vinuri rosii tinere si rose fructate. Temperaturi de lucru intre 15-28ºC. Produs Agrovin Spania.

Drojdie cu producţie moderată de arome fermentative, selecţionată pentru elaborarea vinurilor albe varietale cu o calitate înaltă. Temperaturi de lucru intre 14-25ºC. Toleranta la alcool 14% vol. Necesitati nutritionale ridicate, se recomanda nutrient organic.

Viniferm Aura drojdie selectionata pentru vinuri premium albe, roze si rosii cu productie mare de arome fermentative. Temperaturi de lucru intre 12-30ºC. Toleranta la alcool 16% vol. Necesitati nutritionala medii, necesita nutrient organic. Produs Agrovin Spania.

Viniferm Emotion drojdie selectionata pentru vinuri rose fructate. Temperaturi de lucru intre 13-28ºC. Produs Agrovin Spania.

Greutate
100 g. 100 g. 100 g. 100 g.
Tip drojdie
Vin rosu
Vin rose
Vin alb Toate tipurile de vin Vin rose
Temperatura lucru
15 - 28 ºC 14 - 25 ºC 12 - 30 ºC 13 - 28 ºC
Profil aromatic
Produce arome fructate Productie Arome Arome varietale fructate
Cerinte nutritionale
Ridicate Medii Medii
Randament alcoolic
14 % 14 % 16 % vol. 14 %